Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvoer en overname

We streven naar kwaliteitsvolle afvalsoorten die resulteren in kwalitatieve nieuwe grondstoffen. Alle grondoverschotten, bouw- en sloopafval, afgevoerd steenpuin en andere afvalstromen worden volgens de wettelijke regels aanvaard en gestockeerd.

Recyclage

Bij GLK staat recyclage maximaal in het teken van lokaal hergebruik van het aangevoerde afval. Door de verschillende afvalstromen te scheiden in zuivere afvalstromen kunnen vele afvalsoorten hergebruikt worden als grondstof.

Transport

GLK Recycling beschikt over al het nodige materiaal om een vlotte werking te garanderen. Transport is hierin een belangrijke schakel om gepast te kunnen inspelen op de diverse soorten aan- en af te voeren materialen. We beschikken hiertoe over de nodige vrachtwagens, opleggers en tractoren om je product met de gepaste hoeveelheden en op de gepaste tijdstippen op te halen en te leveren!

Bij grote werven is het soms aangewezen om bepaalde producten ter plaatse te recycleren en te hergebruiken. Ook dit is voor ons geen probleem. In dat geval kunnen we onze mobiele vlak- en trommelzeef of - door COPRO erkende - breekinstallatie inzetten. 

Onze producten

Uit bouw- en sloopafval maken we diverse COPRO gekeurde materialen.
Op deze manier geven we afval zo maximaal mogelijk een nieuwe bestemming.
Ontdek onze producten die voortkomen uit recyclage:

Uit recyclage

Zeefzand
Menggranulaat 0/40**
Betongranulaat 0/40**
Betongranulaat 0/20**
Betongranulaat 0/8**
Betongranulaat 8/20**
Niet-teerhoudend asfaltgranulaat 0/40**

**met Copro & Benor certificaat 

Laat je grond- en bouwafval recycleren!

Ben je op zoek naar een opslagplaats of herbestemming voor uitgegraven gronden?
Of een partner voor de verwerking van je steenpuin
We helpen je graag verder!