Overslaan en naar de inhoud gaan

De nieuwe generatie introduceert 'Green Eagle' toekomst- strategie

GEINTRODUCEERD DOOR DE NIEUWE GENERATIE 

Sinds kort is de groene adelaar van GLK Grondwerken prominent aanwezig op heel wat bouwwerven. De ‘Green Eagle’ staat symbool voor onze bredere kijk op grondwerken en vertaalt zich voortaan in drie divisies:

Hiermee kiezen we resoluut voor een onderscheidende en toekomstgerichte aanpak op basis van onze eigen 3i garantie

Binnen de sector van grond- en infrastructuurwerken is GLK al sinds haar ontstaan in 1997 een buitenbeentje. Als bio-ingenieur was en is oprichter Geert Lippens gefascineerd door perfectie, efficiëntie en duurzaamheid. Nu Alice en Arthur Lippens (eveneens ingenieurs) het familiebedrijf versterken, wordt deze bredere kijk het speerpunt van de GLK toekomststrategie.

GLK Consulting

Een goede voorbereiding van grondwerken, vanuit een bredere kijk op het integrale project, brengt winst in tijd en budget mee. Het kan tevens veel frustratie en CO2-uitstoot voorkomen. Dat is al altijd de ‘dada’ van mijn vader geweest. Het is ook de reden waarom sinds kort GLK Consulting is ontstaan. Bouwheren of aannemers kunnen voortaan onze kennis en ervaring inhuren bij het voorbereiden van een bouw- of afbraakproject. Dergelijke vorm van kennisdelen en samenwerken is een ‘win-win’ voor beide partijen

Arthur Lippens 

3i garantie

Samen met de groeistrategen van Mex United gingen we het voorbije jaar bij onze medewerkers, klanten en sectorgenoten op zoek naar onze meest waardevolle troeven. Wat bleek? GLK wordt gewaardeerd door haar integrale, intelligente en integere aanpak.

Die 3i garantie zal in de toekomst nog meer worden uitgespeeld:

  1. Integraal: GLK blijkt het meest waardevol wanneer de volledige grond- en infrastructuurwerken integraal aan hen worden toevertrouwd: van calculatie, voorbereiding, uitvoering tot recyclage.
  2. Intelligent: GLK is een kennis gedreven familiale onderneming waar uitzonderlijk veel belang wordt gehecht aan een goede voorbereiding, calculatie en planning. Dit zorgt ervoor dat GLK binnen de totaliteit van een bouwproject steeds een voordelige oplossing biedt.
  3. Integer: niet alleen de zaakvoerders maar ook de medewerkers stralen integriteit uit door hun groot respect voor de stiel, de klant, de collega’s, het materiaal en het milieu. 

GV&T wordt GLK Recycling

Milieu, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen… het zijn thema’s die ook bij de jonge GLK-generatie alle aandacht zullen krijgen.

De reden waarom we GV&T Kruishoutem omdopen tot GLK recycling is niet alleen omdat het voor sommigen voor verwarring zorgde, maar ook en vooral omdat we van recycling echt een speerpunt willen maken. Nu reeds zijn we hierin vooruitstrevend. En met producten zoals Bekasol zijn we zelfs uniek. Ik ben dan ook heel blij met de Green Eagle als nieuw logo. Het staat symbool voor onze groene ambities en onze brede kijk op grondwerken. Wist je trouwens dat we onze medewerkers voortaan ‘green eagles’ noemen? En er is trouwens nog plaats voor nieuwe collega’s in ons arendsnest…

Alice Lippens 

Zin om onze green eagles te vervoegen? Bekijk onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een partner in grond- en afbraakwerken voor jouw bouwproject?
Ben je op zoek naar een opslagplaats voor uitgegraven gronden en/of de verwerking van bouwafval?
Contacteer ons voor meer informatie, en we helpen je graag verder!