Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat maakt GLK onderscheidend? Wat zijn onze belangrijkste troeven?

Deze belangrijke vraag stellen we regelmatig aan klanten, medewerkers en sectorgenoten.

En, wat blijkt? 

GLK wordt gewaardeerd voor de Integrale, Intelligente en Integere aanpak.

Daar zijn we ontzettend trots op!

We noemen het onze 3i garantie.

Afbraak, slopen, eierfabriek, LCV, Vandewiele, bedrijvenpark, integraal, riolering, parking,

Integraal

GLK blijkt het meest waardevol wanneer de volledige grond- en infrastructuurwerken integraal aan hen worden toevertrouwd.

Elke offertevraag wordt zeer grondig geanalyseerd. We houden niet van knip- en plakwerk. Elk terrein is anders. Elk project is anders. En je kan van een architect niet verwachten dat hij in alles een expert is. Daarom vertrouwt hij op partners die hem/haar adviseren om het lastenboek te optimaliseren en onnodige uitgaven te vermijden. Dat doen wij plichtsgetrouw, van offerte tot uitvoering. 

Bedrijvenpark Ter Wallen - Zulte-Olsene

Voormalig eierverwerkend bedrijf Vandewiele - Olsene

opleiding, intelligent

Intelligent

GLK is een kennis gedreven familiale onderneming.                   Ons team bestaat uit een mix van ingenieurs, bachelors en technisch opgeleiden die -zonder uitzondering- ook kennis en ervaring opdeden op de werkvloer. Want ook mensenkennis, en kennis van de machines zijn nodig om elk project tot een goed einde te brengen.

De jarenlange ervaring in en met grond zorgt ervoor dat er bij GLK ook een onvergelijkbare kennis aanwezig is over alle aspecten van grond: grondsoorten, streekvariaties, opgevoerde grond, slechte grond, onstabiele grond enz... 

Infografix, duurzaam, cradle to cradle, duurzaam produceren, duurzaam ondernemen, GLK, green eagle

Integer

Niet alleen de bestuurders maar ook de medewerkers stralen integriteit uit door hun groot respect voor de stiel, de klant, de collega's, het materiaal en het milieu.

GLK is een familiebedrijf

GLK is een familiebedrijf dat zijn naam dankt aan Geert Lippens uit Kruishoutem.

Hij deelt zijn gedrevenheid voor perfectie, efficiëntie en duurzaamheid met zijn echtgenote en mede bedrijfsleider Els. Nu Alice en Arthur -twee van hun vijf kinderen- de zaak versterken, is de keuze voor een bredere kijk op grondwerken nog steviger in het DNA verankerd. 

Werken bij GLK

We noemen onze medewerkers ook wel 'The Green Eagles'! Ons team zorgt dagelijks voor de verwezenlijking van onze bredere kijk. Zin om onze Green Eagles te vervoegen?