Overslaan en naar de inhoud gaan

Van bij het opstarten houden wij vast aan een aantal pijlers.

 

Kwaliteit

Kwaliteitszorg is essentieel voor de reputatie en het succes van een onderneming en het getuigt ook van respect en verantwoordelijkheid tegenover de klanten. Naast een competitieve offertevorming, is de werfvoorbereiding en - uitvoering zeer belangrijk. Wij streven er dan ook naar om alle werken uit te voeren zoals het een goede huisvader betaamt.

Daarnaast krijgen onze medewerkers de nodige vorming en opleiding - intern en extern + de kans en mogelijkheid zichzelf verder te bekwamen binnen het bedrijf.

Veiligheid

Sinds 2000 zijn we VCA*-gecertificieerd. VCA is een veiligheidszorgsysteem dat aantoont dat de onderneming alle nodige preventiemaatregelen neemt om de risico's op vlak van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu te beperken voor hun eigen medewerkers en die van de opdrachtgever. (www.btvaudit.be)

Zorg voor het milieu

Dat we het milieu hoog in het vaandel schrijven, resulteerde in de oprichting van een tweede bedrijf, GV&T Kruishoutem - www.gvtkruishoutem.be . Hier worden fysisch vervuilde gronden gerecycleerd en verwerkt tot een secundaire bouwgrondstof.

Bij het uitvoeren van sloopwerken worden de afbraakmaterialen zoals steenpuin, ijzer, hout, asbest ... systematisch gesorteerd en gerecycleerd of afgevoerd naar erkende stortplaatsen.

Flexibiliteit

Ons uitgebreid machinepark met o.a. graafkranen van 2 tot 45 ton, maakt dat we flexibel inzetbaar zijn.

Klantgerichtheid

Wij denken actief mee met onze klanten en bieden hen op die manier de beste oplossing voor hun projecten. Het grootste deel van onze werken vinden plaats in een business-to-business context, waarbij het uitbouwen van een vertrouwensrelatie met de klant voorop staat.