Overslaan en naar de inhoud gaan

GLK is een modern en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het uitvoeren van infra, omgevings- en afbraakwerken in de breedste zin van het woord. Ons hoofdkantoor is centraal gevestigd op de as Gent-Kortrijk, in de Industriezone Zaubeek in Kruisem. GLK stelt een 30-tal professioneel geschoolde medewerkers te werk die dagelijks het beste van zichzelf geven om onze klanten de beste uitvoering te bieden van hun projecten. We richten ons vooral tot de B2B-sector (business to business), maar voeren tevens openbare en particuliere werken uit.

Uw partner voor infra, omgeving en afbraak

Bij ons kan je terecht voor de uitvoering van diverse grondwerken, rioleringswerken, sloopwerken en omgevingswerken. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen deze sector heeft GLK een grote expertise opgebouwd met tal van tevreden klanten. Meer uitgebreide info over onze expertises en onze referenties kan je in de desbetreffende rubrieken terugvinden.

GLK staat garant voor topservice en -kwaliteit

Kwaliteitszorg is essentieel voor de reputatie en het succes van een onderneming en het getuigt ook van respect en verantwoordelijkheid tegenover de klanten. Naast een competitieve offertevorming, is de werfvoorbereiding en -uitvoering zeer belangrijk. We denken dan ook actief mee met de klant om hem de beste oplossing te bieden voor zijn project. Onze professioneel geschoolde medewerkers zijn hierin een belangrijke schakel.

De sector waarin GLK actief is, biedt een bijzonder brede waaier aan uitdagingen. Dit op het vlak van recyclage, vernieuwde technieken en het reduceren van CO2-uitstoot. GLK zet hier dan ook sterk op in door het recycleren van de materialen komende uit de sloopwerken met onze mobiele Copro-gekeurde breekinstallatie. Ook de graafkranen zijn uitgerust met de meest recente en modernste technieken zoals 3D GPS-sturingssystemen.

GLK staat voor je klaar om jouw project met de nodige kwaliteit, ervaring en kennis uit te voeren!

- Ir. Geert Lippens - zaakvoerder