Overslaan en naar de inhoud gaan

9/5/2023

SAMENWERKING is cruciale succesfactor voor de bouwsector.

Samenwerking

Goede samenwerking zorgt voor betere resultaten. Dat staat vast. Zeker in de bouwsector kan samenwerking voor spectaculaire winst in tijd en budget zorgen. Het recept voor een vruchtbare samenwerking tussen bouwheer, architect en aannemer.

‘INNOVATIE IS BELANGRIJK, MAAR UITEINDELIJK DRAAIT ALLES OM MENSEN'

Wederzijds respect

"WEDERZIJDS RESPECT IN DE BOUWSECTOR IS DE SLEUTEL TOT SUCCES"

 

 

 

'Een belangrijke voorwaarde is wel dat je samenwerkt met mensen die dezelfde deontologie en beroepseer hebben. Ik heb veel respect voor een bouwheer, architect of aannemer die vanuit passie en vakmanschap een plan of project voorlegt. Ik leer van hen. En ik haal op mijn beurt veel voldoening wanneer ik voel dat mijn kennis en ervaring gewaardeerd worden. Dat wederzijds respect is de sleutel tot een succesvolle samenwerking'

bedrijfsleider Geert Lippens.

Heldere verwachtingen

Heldere en transparante communicatie is heel belangrijk. Daarom luisteren we met GLK vooraf goed naar elkaar en vragen we ook wanneer een klant of partner tevreden zal zijn over de samenwerking.

Wanneer een opdrachtgever hoort en ziet dat alle betrokken partijen goed met elkaar opschieten, geeft dat vertrouwen in het behalen van een mooi eindresultaat.

Foto hiernaast project Novitan te Kortrijk.

Een tevreden klant aan het woord

Nico Van Bever, zaakvoerder van Spuntini - groothandel in food en non-food producten voor de horeca - getuigt:

"Al tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik een goede klik. De manier waarop ze actief luisterden, aangevuld met mooie referentieprojecten en bewezen expertise, trokken me verder over de streep. Tijdens de verbouwingswerken hield hun team me voortdurend op de hoogte over de projectstatus. En als ik zelf vragen had, was er een vaste contactpersoon bij GLK.

Ik kan een samenwerking met hen alleen maar aanbevelen!

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een partner in grond- en afbraakwerken voor jouw bouwproject?
Ben je op zoek naar een opslagplaats voor uitgegraven gronden en/of de verwerking van bouwafval?
Contacteer ons voor meer informatie, en we helpen je graag verder!